
Запечена яловичина з лимонно-трав'яною скоринкою і овочами
М'ясо з овочами - це завжди смачно. Просочена соком овочів яловичина виходить м'яка і соковита. До запікання в духовці шматки м'яса можна попередньо обсмажувати на сковорідці протягом 3-5 хвилин із кожного боку до скоринки. Необхідно вибирати однакові по товщині шматки, інакше м'ясо приготується нерівномірно. Для запікання краще брати м'ясо з вкрапленнями жиру. Дуже смачним і ароматним виходить м'ясо на кістці. Використання не зовсім звичайних овочів в результаті вас тільки порадує. При нестачі лимона добавка цедри апельсина цілком прийнятна. Така запечена яловичина - досить незвичайне і цікаве блюдо, щоб бути в центрі святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Parsley 70g
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Garlic
2,5 шт.
Kotanyi Lemon Peel 14g
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,25 ч. л.
Packed Potatoes
225 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Carrots
225 г.
Zucchini
1 шт.
Beef Stew
700 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 160°C. У миску вилити половину оливкової олії, додати посічену петрушку, подрібнений часник, натерту цедру і чорний перець. Перемішати. Половину суміші перелити в іншу миску. У миску із сумішшю, що залишилась, долити оливкову олію, перемішати, висипати дрібно нарізані овочі, перемішати.
02
Натерти м'ясо другою половиною суміші, яка була спочатку відокремлена. Викласти м'ясо на деко, навколо розкласти всі овочі, окрім цукіні.
03
Поставити в духовку на 105 хвилин, після чого накрити зверху м'ясо фольгою. Готувати ще 15-20 хвилин. Додати температуру до 220°C, додати на деко цукіні, готувати ще 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores