Яєчня-бовтанка в листковому тісті - Image

Яєчня-бовтанка в листковому тісті

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сніданок - початок нашого дня. Від того, наскільки він буде смачним і ситним, залежатиме і настрій, і, в якійсь мірі, працездатність. Почніть свій день, приготувавши на сніданок яєчню-бовтанку в листковому тісті. Якщо Ви вранці обмежені в часі, спробуйте спочатку приготувати цю страву у вихідний день, щоб визначити, скільки йде часу на неї. Орієнтовно: 40 хвилин. У цьому рецепті пропонується використовувати листкове тісто, куплене в магазині. Особливість цієї страви в тому, що спочатку необхідно приготувати яєчню-бовтанку з додаванням в неї таких інгредієнтів, як копчена ковбаса, печериці, твердий сир і зелень, а потім "запакувати" її в одяг із тіста і відправити в духовку. Дуже смачно!

Ingredients for the recipe

Rud Leaf Frozen Dough
135.90 - 178.80

Rud Leaf Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Rud Leaf Frozen Dough

1 лист

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

7 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

200 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

100 г.

Parsley 70g

60 г.

Homemade Butter

1 ст. л.

Smoked Chicken Sausage

200 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 190°C. Викласти тісто на стіл і розкачати його до тоненького листа.

02

За допомогою ножа зробити надрізи з боків, залишивши місце по серединці, щоб потім можна було сплести "косичку".

03

Для приготування начинки розігріти сковорідку і викласти на неї вершкове масло, щоб воно повністю розтануло. Гриби нарізати пластинками і обсмажити на сковороді з маслом.

04

Збити 6 яєць. У мисочку з яйцями натерти сир і ретельно перемішати.

05

Тепер сирно-яєчну суміш вилити в сковороду з грибами. Додати дрібно порізану ковбасу. Вимити, обсушити і дрібно нарізати зелень. Додати зелень в сковороду, посолити і поперчити, ретельно перемішати.

06

Коли яєчня буде готова - остудити її, а потім викласти в середину на тісто.

07

Потім сплести з краєчків тіста "косичку", щоб закрити начинку. Збити 1 яйце і змастити ним "косичку". Поставити в духовку і запікати до золотистої скоринки, близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min