
Яхнія із яловичини
Яхнія досить популярна в країнах Балкану. Це результат впливу турецької кухні на болгарську, румунську та інших кухні на Балканах. Являє собою тушковану страву їх м'яса або овочів (у нашому випадку яловичина). Вона дуже нагадує "смажений суп" , який популярний у східній кухні. І хоча тип приготування в цих стравах різний, та й інгредієнти теж не дуже схожі, все ж "смажений суп" і яхнія мають спільне походження. Зазвичай інгредієнти викладають в посудину для готування шарами. Смак у цієї страви неповторний і щоразу різний. Все залежить від фантазії кухаря, набору овочів і прянощів (бо вибір досить широкий).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
700 г.
Farmer's Lard 170g
80 г.
Onion
100 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Packed Potatoes
250 г.
Corn
200 г.
Squash
200 г.
Johnprince Apple 70+
100 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
150 г.
Eko Mushroom Soup
1,4 л.
Pear
100 г.
Peach
100 г.
Grape
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Яловичину нарізати кубиками й обсмажити на смальці до утворення рум'яної скоринки.
02
Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, солодкий стручковий перець і помідори. Підсмажити в окремій каструлі з розігрітим смальцем.
03
Коли рідина випариться, додати обсмажене м'ясо, сіль, чорний перець, дрібно нарізану зелень петрушки. Отриману суміш залити білим вином і бульйоном. Варити 1 годину.
04
Додати дрібно нарізану картоплю, зерна молодого качана кукурудзи, дрібно нарізані кабачки, яблуко, грушу, персик і виноград. Варити до готовності м'яса.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores