
Яблучне печиво із вівсяних пластівців
Пироги з начинкою з яблук готувала, напевно, кожна господиня, а спробуйте приготувати яблучне печиво, причому печиво вівсяне. Треба зауважити, що вівсяне печиво всі люблять за ні на що не схожий, особливий смак, а з яблучним інгредієнтом до цього смаку додадуться нові смакові нотки. Запропоноване печиво без використання борошна та яєць. Основні інгредієнти - вівсяні пластівці і яблучне пюре з додаванням меду, оливкового масла, фундука та родзинок. Смачно і дуже корисно! Інгредієнти корисні всі, як на підбір. Якщо Ви - прихильник здорового харчування, цей рецепт для Вас. Дуже простий рецепт дозволить навіть господаркам, які не мають досвіду у випічці, приготувати це оригінальне печиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fruit puree Gerber apple for 4+ months babies 80g
200 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
1 пакетик
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
25 мл.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Oat Flakes
400 г.
Hazelnut
50 г.
Raisins
50 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 160°С. Горіхи подрібнити.
02
З'єднати пюре, ваніль, корицю, масло і мед. Додати пластівці, горіхи і родзинки.
03
Вимішати суміш руками, всі інгредієнти повинні добре з'єднатися один з одним. Сформувати 12 кульок. Злегка розплющити печиво.
04
Випікати 30 хвилин, охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores