Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі - Image

Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі

Number of servings: 6Cooking time: 3 hDifficulty: MediumMeal: Dinner

Ingredients for the recipe

Salad Sunflower Oil 500ml
83.99 - 86.99

Salad Sunflower Oil 500ml

500 ml

Ingredients

Salad Sunflower Oil 500ml

2 ст. л.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Bionaturalis Organic Coconut Milk with Green Curry 400ml

2 ст.  л.

Fine Life Ground Red Chili Pepper 20g

0,5 ч. л.

Beef Stew

1 кг.

Food Studio Beef Broth 500ml

150 мл.

Metro Chef Coconut Milk 1l

400 мл.

Auchan Canned Chickpea

820 г.

Metro Chef Fresh Baby Spinach 500g

200 г.

Preparation steps

01

На сковороду вилити 1 ст. л. олії, поставити на вогонь, розігріти сковороду, висипати подрібнену цибулю, обсмажити 3-4 хвилини. Висипати карі і чилі, обсмажити протягом 1 хвилини. Вилити олію, що залишилась в сковороду разом з нарізаним м'ясом. Перемішати інгредієнти, обсмажувати 4-5 хвилин.

02

Влити кокосове молоко разом з бульйоном в сковороду, довести до кипіння, накрити сковорідку зверху кришкою, тушкувати 1,5 години періодично змішуючи. Після, додати нут, готувати 30 хвилин.

03

В кінці додати в сковороду подрібнений шпинат, тушкувати ще 2 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min