
Тяхан (смажений рис з куркою)
Тяхан - традиційна страва японської кухні, яку іноді називають японським пловом, хоча із цим твердженням можна посперечатися. У процесі приготування основний компонент страви - рис поєднують, залежно від рецепту, з різними інгредієнтами. У запропонованому варіанті це куряче філе і різноманітні овочі. Зверніть увагу, що на першому етапі приготування тяхана рис варять в несолоній воді, обов'язково до напівготовності. Овочеві інгредієнти можна варіювати залежно від особистих уподобань. Рис у Вас повинен вийти злегка смаженим і розсипчастим. Соєвий соус поділиться з ним своїм коричневим кольором. Виходить смачно, корисно і ароматно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
400 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
150 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
4 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Zucchini
1 шт.
Carrots
1 шт.
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
50 г.
Veres Green Peas 210g
50 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
50 г.
Auchan sesame seeds dried 100g
10 г.
Auchan Sesame Oil 240ml
2 ст. л.
Garlic
2 шт.
Preparation steps
01
Ретельно промити рис під холодною водою, відварити у воді протягом 5-7 хвилин, до напівготовності. Забрати каструлю із рисом з вогню. Процідити.
02
Курку нарізати шматочками, обсмажити на сковороді в рослинній олії. Всі овочі нарізати кубиками, всипати в сковороду до курки, обсмажити до напівготовності.
03
Додати в сковороду до овочів і курки кунжутну олію і тертий імбир. Готувати протягом 2 хвилин, після чого додати рис.
04
Влити в сковороду соєвий соус, перемішати. При необхідності посолити і поперчити. Тушкувати 3 хвилини. В кінці додати кукурудзу і горошок. При подачі розкласти рис по тарілках, присипати кунжутним насінням і прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores