
Традиційне англійське рагу з гарбуза
Хоча й рагу - це страва далеко не англійського походження, все ж у кожного народу, мабуть, існують свої варіації популярних страв. Ось і англійці відзначилися незвичайним рецептом давно відомої страви. Рагу з гарбуза - це як мінімум цікаво. Варто спробувати зробити його хоча би із спортивного інтересу . А так як в гарбузі дуже багато вітамінів та мінералів, деякі з яких ми не знайдемо ніде, крім цього продукту, то слід взяти собі на замітку рецепт рагу з гарбуза. Ця страва виходить дуже ситною, тому її цілком можна подавати як повноцінну. Тим більше, що тут є і гарнір (картопля), та овочі. Все в разом одному рецепті.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
500 г.
Young Onions
3 шт.
Tomato
500 г.
Potatoes
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
45 г.
Bay Leaf
8 шт.
Eco Allspice 20g
15 шт.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно подрібнити цибулю. На сковорідці розігріти оливкову олію та обсмажити на ній цибулю до золотистого кольору. Помідори почистити від шкірочки. Після цього з помідор в блендері зробити пюре або нарізати їх дуже дрібно.
02
Гарбуз помити, почистити від шкірочки та насіння. Потім нарізати її крупними шматочками. Картоплю також почистити та крупно порізати. Додати гарбуз до цибулі, залити рагу томатним пюре та покласти крупно порізану картоплю. Додати корицю, духмяний перець горошком та лавровий лист. Посолити.
03
Накрити кришкою та потушкувати на середньому вогні близько 30 хвилин. Коли рагу приготується, дістати з рагу лавровий лист та палички кориці. Смачного.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores