Тісто для чебуреків - Image

Тісто для чебуреків

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Приготування страви - це справжній творчий процес. Сьогодні пропонуємо вам взятися за не менш творче зайняття - створення тіста для чебуреків. Видів його дуже багато: тісто на кефірі, молоці, окропі або заварне - ось скільки назбиралося! Ми вирішили використати звичайний універсальний спосіб приготування тіста. Мінімум зусиль й інгредієнтів - важливий чинник для господинь. А у результаті ви отримаєте ароматні, хрусткі, соковиті чебуреки. Погодьтеся, кращі продукти - це домашні, зігріті теплом і турботою. Скоріш міняйте закусочні на домашню їжу, і не пошкодуєте. Готуйте і насолоджуйтеся кулінарним процесом!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

250 г.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Salt Egypt

1 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

50 г.

Preparation steps

01

Відміряти по 1 ч. л. цукру і солі. Розвести в теплій воді і всипати в неї просіяне борошно (поступово), перемішати до утворення напів густого тіста.

02

Узяти маргарин розтопити на водяній бані, довести його до кипіння і влити в утворене тісто. Потім активно все перемішати ложкою, а вже потім підсипати борошно, що залишилося, і гарненько замісити, щоб тісто стало еластичним.

03

Перед ліпленням чебуреків тісто залишити на півгодини. Після, його слід вимісити, і тісто готове!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min