
Суп із тріски з овочами по-норвезьки
Скандинавська кухня завжди славилася своєю різноманітністю рецептів приготування страв з риби і морепродуктів. Норвезькі кулінари досі готують рибу (тріску), яка підкорює своїм неповторним смаком і ароматом, за старовинними рецептами. Ця страва готується досить швидко і просто, і головне, що основні інгредієнти страви зберігають більшість мікроелементів і вітамінів. Тому цей рибний суп по-норвезьких дуже корисний. При відсутності рожевої тріски можна використовувати будь-яку іншу представницю тріскових. Це нове блюдо неодмінно порадує Ваших близьких і гостей своїм незвичайним смаком і ароматом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Carrots
3 шт.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Garlic
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Homemade Butter
30 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Cod
1 кг.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
2 ст. л.
Spice White Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Рибу промити, очистити, нарізати на шматки. Помістити рибу в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку, варити 5 хвилин.
02
Помити цибулю і моркву, очистити, покласти в каструлю з рибою. Додати за смаком сіль. Варити протягом 30 хвилин.
03
Витягнути з каструлі цибулю і моркву, перекласти в чашу блендера, подрібнити в пюре, повернути в каструлю.
04
Розігріти сковороду, обсмажити борошно на вершковому маслі, додати також подрібнений часник. Додати борошняну суміш в суп, довести суп до кипіння.
05
У суп влити вино. Зняти шкірку з помідорів, нарізати кубиками, додати в суп. Додати за смаком сіль і перець, варити 7 хвилин.
06
Додати в суп вершки, зняти каструлю з вогню. Прикрасити подрібненою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores