Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти - Image

Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти – чудове дієтичне блюдо. Дуже поживний і корисний суп. Ніжне м'ясо теляти насичене мінералами, вітамінами і легкозасвоюваними кислотами. Колір м'яса молодого теляти блідо-рожевий, а запах трохи солодкуватий, що нагадує запах молока. Щоб готове м'ясо легко пережовувалось, різати телятину потрібно тільки поперек волокон. Такий суп рекомендується включати в дитяче меню або в раціон для хворих і літніх людей.

Ingredients for the recipe

Spinach Bunch100g
24.99 - 36.30

Spinach Bunch100g

100 g

Ingredients

Spinach Bunch100g

140 г.

Packed Potatoes

60 г.

Shallots 250g

20 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Chilled Beef Rump Steak

50 г.

Quail Egg 1pc

1 шт.

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

100 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Fresh Mint Bundle 50g

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю очистити, крупно нарізати, подрібнити цибулю-шалот. На сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити картоплю і цибулю-шалот протягом 5 хвилин.

02

Ретельно промити шпинат. Додати в сковороду до картоплі і цибулі, залити бульйоном. Тушкувати до готовності.

03

Перекласти суміш зі сковороди в чашу блендера, подрібнити, процідити. Посолити і поперчити за смаком.

04

М'ясо нарізати маленькими шматочками, додати сіль і перець за смаком, скропити оливковою олією.

05

Яйце підсмажити трохи на оливковій олії на сковороді.

06

При подачі на тарілку покласти вирізку, налити суп, покласти яйце на вирізку, полити трохи оливковою олією і прикрасити м'ятою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min