
Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом
Це рецепт супу з азербайджанської кухні. Для супу доцільно використовувати лопаточну частину і грудинку. При замочуванні гороху на ніч, на стакан гороху в миску слід додати 1/2 чайної ложки соди. Завдяки цьому, будь-який горох розвариться. Не забудьте добре промити від соди горох і тільки після цього кидайте його в суп. Горох може викликати здуття живота, але щоб уникнути неприємних явищ в кишечнику, рекомендується додавати в суп багато дрібно нарізаного кропу. У фрикадельки можна додати сушену м'яту, це додасть супу специфічний аромат і смак. Під час готування страви важливо, щоб усі інгредієнти були свіжі та екологічно чисті.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
600 г.
Steamed Rice
100 г.
Split Peas
100 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Carrots
1 шт.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Preparation steps
01
Горох замочити у воді на ніч. М'ясо відділити від кісток. Зварити бульйон з кісток.
02
Процідити бульйон. Довести до кипіння, всипати горох, варити до готовності гороху, додати за смаком сіль.
03
Відварити рис до напівготовності.
04
М'ясо пропустити через м'ясорубку. Додати до м'яса рис, сіль і перець, яйце, перемішати всі інгредієнти, зробити фрикадельки. Додати до супу.
05
Цибулю нашаткувати, обсмажити на розігрітій сковороді з додаванням бульйону. Додати цибулю в суп. Варити 3 хвилини.
06
Моркву натерти на тертці, додати в суп, варити протягом 5 хвилин.
07
З помідорів зняти шкірку, додати в суп, варити 10 хвилин. Готовий суп при подачі прикрасити подрібненою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores