Буряк з хріном і червоною цибулею - Image

Буряк з хріном і червоною цибулею

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

У цьому рецепті рекомендується використовувати запечений в духовці буряк. Фольга допоможе овочу зберегти свою соковитість і не зменшитися в об'ємі. Буряк в запеченому вигляді має переваги у порівнянні з вареним буряком: він більш насичений і солодкий, а значить Ваша страва буде ще смачніше. Крім того запечений буряк зберігає більше корисних речовин. І останній аргумент: запікати буряк (а особливо у фользі) набагато зручніше, ніж варити. Час запікання буряка в духовці безпосередньо залежить від розміру овоча. Найзручніше використовувати буряк середнього розміру. Вибирайте овочі з неушкодженою шкіркою приблизно одного розміру. Буряк обрізати не потрібно, а хвостик можна обрізати, але не дуже коротко.

Ingredients

Буряк

3 шт.

Олія оливкова

100 мл.

Сіль

1 ч. л.

Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Цибуля червона

3 шт.

Хрін

70 г.

Оцет бальзамічний

3 ст. л.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°C. Буряк ретельно промити під холодною водою, обсушити на паперовому рушнику, загорнути у фольгу, покласти на деко, поставити його в духовку на 105 хвилин, випікати до м'якості. Після чого, витягнути буряк з фольги, остудити.

02

У мисці змішати оцет, сіль, перець і оливкову олію, додати подрібнену цибулю і хрін. Ретельно перемішати суміш.

03

Очистити буряк і нарізати тонкою соломкою або маленькими кубиками, додати до цибулі в мисці. Перемішати, накрити миску харчовою плівкою та поставити в холодильник на добу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min