Суп по-ризьки - Image

Суп по-ризьки

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Латвійська кухня протягом багатьох сторіч відчувала вплив інших національних кухонь. Латвійська кухня формувалася під впливом литовської, естонської, німецької, російської та білоруської кухонь. Основними продуктами латвійської національної кухні є мука, горох, боби, картопля, овочі, молоко і молочні продукти, крупи і в першу чергу перлова крупа, а також риба. Сьогодні ми вам представляємо прекрасну першу страву латвійської кухні - це суп по-ризьки. Він включає в себе всі національні латвійські продукти. У першу чергу це перлова крупа і тріска. Такий чудовий супчик порадує вас незабутнім смаком.

Ingredients for the recipe

Cod
239.10

Cod

per 1 kg

Ingredients

Cod

1000 г.

Carrots

1 шт.

Parsley Root

1 шт.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

2 ст. л.

Packed Potatoes

10 шт.

Barley Groats

3 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

500 г.

Akvulya Still Water 2l

1500 - 2000 мл.

Homemade Butter

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Kopcheni Spetsiyi Chilli Pepper 20g

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Рибу відварити в підсоленій воді з коренем петрушки до готовності, бульйон процідити.

02

Коли проціджений відвар закипить, влити гаряче молоко і всипати крупу. Через 15-20 хвилин покласти в суп нарізану на половинки картоплю і варити до готовності.

03

Додати вершкове масло, обсмажені на олії цибулю і моркву. Посолити, додати спеції і довести до кипіння. Перед подачею в кожну порцію покласти шматочок відвареної риби.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min