
Суп по-ризьки
Латвійська кухня протягом багатьох сторіч відчувала вплив інших національних кухонь. Латвійська кухня формувалася під впливом литовської, естонської, німецької, російської та білоруської кухонь. Основними продуктами латвійської національної кухні є мука, горох, боби, картопля, овочі, молоко і молочні продукти, крупи і в першу чергу перлова крупа, а також риба. Сьогодні ми вам представляємо прекрасну першу страву латвійської кухні - це суп по-ризьки. Він включає в себе всі національні латвійські продукти. У першу чергу це перлова крупа і тріска. Такий чудовий супчик порадує вас незабутнім смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cod
1000 г.
Carrots
1 шт.
Parsley Root
1 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Packed Potatoes
10 шт.
Barley Groats
3 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 г.
Akvulya Still Water 2l
1500 - 2000 мл.
Homemade Butter
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Kopcheni Spetsiyi Chilli Pepper 20g
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Рибу відварити в підсоленій воді з коренем петрушки до готовності, бульйон процідити.
02
Коли проціджений відвар закипить, влити гаряче молоко і всипати крупу. Через 15-20 хвилин покласти в суп нарізану на половинки картоплю і варити до готовності.
03
Додати вершкове масло, обсмажені на олії цибулю і моркву. Посолити, додати спеції і довести до кипіння. Перед подачею в кожну порцію покласти шматочок відвареної риби.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores