
Стейк із м'ятою та бальзамічним оцтом
Цей стейк з м'ятою можна подавати без гарніру, як окрему страву. Готується він дуже просто, прекрасно підійде для швидкої вечері. Бальзамічний оцет і перець чилі прекрасно поєднуються разом і надають м'ясу багатий вишуканий смак. А оливково-м'ятний маринад додає стейку незвичайний ментоловий присмак. Готовий стейк при подачі нарізають скибочками 1-1,5 см завтовшки, заправляють цибульно-помідорною сумішшю, збризкують оливковим маслом і прикрашають свіжою м'ятою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
700 г.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Fresh Mint Bundle 50g
1 пучок
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Kotanyi Lemon Peel 14g
за смаком
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Homemade Butter
20 г.
Garlic
3 шт.
Preparation steps
01
Яловичину нарізати на шматочки товщиною в 3 см. Натерти сіллю і перцем, перекласти в миску, додати м'яту і оливкову олію, залишити настоюватися протягом 20-30 хвилин.
02
На сковороду викласти вершкове масло і влити оливкову олію, поставити на вогонь, додати подрібнену цибулю, обсмажувати цибулю до золотистого кольору, після всипати подрібнений часник.
03
Нарізати помідори тонкими шматочками. Додати в сковороду, тушкувати 3 хвилини, за смаком посолити і поперчити.
04
Яловичину викласти на сковороду, обсмажити з обох сторін, до появи скоринки, м'ясо повинно бути всередині сируватим.
05
Перекласти м'ясо у форму для випікання. Додати м'яту і цедру лимона, додати також бальзамічний оцет і масло. Випікати 7-10 хвилин в розігрітій духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores