
Суп із плавлених сирків
Суп із плавлених сирків - це дуже проста, швидка, корисна і недорога страва. Адже з мінімуму інгредієнтів ви зможете за годину приготувати повноцінну першу страву. Що найцікавіше, вона готується абсолютно без м'яса. А значить вона є хорошою для тих, хто дотримується посту. Правда в списку інгредієнтів є вершкове масло, але воно легко замінюється на соняшникове. А для тих, хто хоче більш полегшений варіант супу, то можна взагалі не додавати вермішель. Навіть без вермішелі суп вийде дуже наваристим і смачним, завдяки натертим плавленим сиркам. А обсмажені цибуля і морквина нададуть чудового аромату супу. Спробуйте приготувати суп із плавлених сирків і ви не пошкодуєте.
Ingredients
Плавлений сирок
2 шт.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Картопля
2 шт.
Морква
1 шт.
Вермішель
80 г.
Вершкове масло
15 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка
20 г.
Кріп
20 г.
Preparation steps
01
Сирки натерти на дрібній тертці. Воду (2 л.) налити до кастрюлі та нагріти до кипіння. Додати терті сирки. Варити до повного розчинення сиру, близько 7 хвилин.
02
Тим часом картоплю. та цибулю почистити та помити, нарізати кубиками. Моркву почистити, помити та натерти на великій тертці. Нагріти сковорідку, розтопити вершкове масло. Обсмажити цибулю та моркву, помішуючи, хвилин 5-7 на середньому вогні.
03
В кастрюлю додати картоплю та обсмажені овочі, посолити та поперчити. Варити на маленькому вогні до готовності картоплі хвилин 20. Потім додати вермішель та варити ще 3 хвилини. Суп з плавленим сирком та вермішелю готовий. Подавати суп з зеленню (кріп, петрушка).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores