
Tender soup with clams
Казково ароматний і ніжний суп з молюсками з вершковим післясмаком стане частим гостем на вашому столі, варто вам хоча б раз спробувати його. І це не дивно, адже така незвичайна страва має гармонійний смак й апетитний зовнішній вигляд. Якщо ви хочете спробувати чогось справді нового і урізноманітнити тим самим своє повсякденне меню, то така перша страва стане для вас найкращим помічником.
Ingredients
Snails
23-25 pcs
Onions
4 pcs
Butter
35-45 g
White wine
1 wineglass
Cream
1 wineglass
Meat broth
1 l
Carrot
25 g
Celery
25 g
Leek
25 g
Yolks
2 pcs
Parsley
30 g
Preparation steps
01
Овочі потрібно порізати соломкою, а зелень подрібнити в блендері.
02
Цибулю нарізати дрібними кубиками і викласти в сотейник або каструльку з товстим дном, додати половину подрібнених виноградних равликів. Гасяться вони з додаванням вершкового масла приблизно 15-20 хвилин.
03
Після цього вливаємо бульйон, вино, чекаємо, поки рідина закипить.
04
Далі додаємо решту равликів, нарізані овочі і тушкуємо ще як мінімум 10 хвилин.
05
Далі готуємо жовтки і вершки: змішуємо їх між собою і вливаємо в останній момент, коли суп практично перестав кипіти.
06
Наостанок суп посипається зеленню петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores