Соте із анчоусів з броколі - Image

Соте із анчоусів з броколі

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Соте (фр. sauté) - це смажені або тушковані в маслі овочі з м'ясом, рибою або грибами. Батьківщиною цієї страви є Франція. Від класичного рагу відрізняється тим, що соте більше смажиться, а рагу більше тушкується. Готують рибні соте з судака, тріски, камбали та інших видів риби, м'ясні соте з курки, телятини. Найбільшою популярністю користуються рецепти овочевого соте. Соте з анчоусів з брокколі - дуже смачне блюдо, підійде і для сніданку, і для вечері. Готується просто, швидко і смачно. Ситна, поживна і корисна страва. На гарнір до цього соте слід подавати відварну картоплю.

Ingredients

Капуста броколі

1,25 кг.

Олія оливкова

30 мл.

Часник

8 шт.

Анчоуси

10 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Паста (ріжки)

150 г.

Сир фета

60 г.

Preparation steps

01

Розігріти сковороду, налити оливкову олію, викласти нарізане філе анчоусів, додати також подрібнений часник. Обсмажувати протягом 5 хвилин до золотистого кольору.

02

Обрізати у капусти черешки. Поставити на вогонь каструлю з 6 л. води, довести до кипіння, посолити, викласти капусту, варити 1 хвилину.

03

Витягнути капусту з каструлі, перекласти на сковороду. Тушкувати 10 хвилин, до м'якості капусти. Прибрати сковороду з вогню, посолити і поперчити за смаком.

04

Відварити пасту, сир нарізати кубиками. При подачі змішати в мисці капусту, пасту і сир, перемішати, розкласти на тарілки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Соте із анчоусів з броколі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua