
Солодкий кабачковий хліб
Кабачковий хліб виходить дуже смачним, красивим і м'яким. Рецепт дуже простий. Усі любителі кабачків належним чином оцінять його. Однією з головних особливостей цього рецепту є використання при приготуванні по максимуму органічних компонентів. Відсутність дріжджів в тісті - ще одне підтвердження користі кабачкового хліба. Кориця, ваніль і мускатний горіх надають йому приголомшливий аромат. Такий хліб можна випікати про запас. Для цього після повного охолодження його поміщають для заморозки в холодильник і згодом отримують задоволення від вживання кабачкових хлібців.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
200 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
350 г.
Zucchini
400 г.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
2 ч. л.
Top Grade Wheat Flour
600 г.
Spice Cinnamon Ground
3 ч. л.
Spice Nutmeg Ground
5 г.
Baking Soda 500g
1 ч. л.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Walnut
100 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму для випікання маслом, присипати борошном.
02
У мисці збити яйця, влити оливкову олію, додати цукор, ваніль і натерті цукіні.
03
Окремо змішати борошно, корицю, мускатний горіх, соду, сіль і розпушувач, додати подрібнені волоські горіхи.
04
Змішати обидві суміші в одну, ретельно перемішати. Після чого викласти тісто в підготовлену форму.
05
Поставити в духовку на 60-70 хвилин, випікати до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores