
Солодкі курячі грудки у фритюрі з зеленою цибулею, вином і цедрою апельсина
Солодкі курячі грудки у фритюрі з зеленою цибулею, вином і цедрою апельсина – вишукана страва, яка займе гідне місце на Вашому святковому столі. Обсмажувати філе курячої грудки необхідно до появи золотистої скоринки. Саме тому курочка стає такою хрусткою і апетитно виглядає. Для пропонованої страви можна використовувати рисове вино. Імбир надає страві нотку солодкої пряності, а цедра апельсина в соусі – легкий аромат цитруса. У підсумку Вас чекає гармонійне поєднання хрусткої скоринки з ніжним, соковитим м'ясом курки під солодким апельсиновим соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
0,8 ч. л.
Spice White Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
200 мл.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
50 г.
Top Grade Wheat Flour
25 г.
Eco Powder Ginger
0,5 ст. л.
Garlic
0,5 ч. л.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
0,25 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
25 г.
Freegold Red Sweet Wine 12% 0.75l
1 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
30 мл.
Auchan Sesame Oil 240ml
0,25 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
0,75 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2,5 ст. л.
Develey White Wine Vinegar 6% 250g
2,5 ст. л.
Oranges 1kg
1 шт.
Preparation steps
01
Для приготування соусу, в миску натерти цедру апельсина, влити кунжутну олію, соєвий соус, воду, додати цукор і оцет.
02
Курку нарізати невеликими шматочками, перекласти у велику миску.
03
В окремій ємності збити 1 яйце, додати сіль і білий перець, влити 0,5 ст. л. оливкової олії. Перемішати. Додати яєчну суміш до курки, перемішати.
04
Змішати кукурудзяний крохмаль з борошном, обваляти в суміші шматочки курки. Розігріти в глибокій сковороді олію, партіями обсмажити курку, кожну партію протягом 3-4 хвилин.
05
Обсмажені шматочки викласти на паперовий рушник. Помити сковороду, сильно нагріти протягом декількох секунд, додати 0,5 ст. л. оливкової олії, додати на сковороду попередньо натертий імбир і подрібнений часник. Обсмажувати протягом 10 секунд. Додати зелену цибулю і перець чилі мелений, влити вино. Протягом 3 секунд перемішати, влити приготований соус, перемішати і довести до кипіння.
06
Додати в сковороду курку, перемішати. Змішати трохи крохмалю з водою, влити в сковороду. Коли соус загусне, зняти сковороду із вогню. Подавати курку можна із рисом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores