
Сердечка теріякі
Сердечка теріякі дадуть вам відчути справжній смак азіатської кухні. Ніжні на смак вони зроблять делікатес з будь-якого гарніру, а також стануть головним гостем за святковим столом. Завдяки соусу теріякі смак сердечок буде надзвичайно цікавим і солодким. А імбир додасть ненав'язливої гостроти, а також зміцнить ваш імунітет. Хоча це так і не здається на перший погляд, але готувати цю страву дуже легко і просто. Запевняємо вас, ви помітно виростите в очах вашого коханого, пригостивши його такою вечерею. Спробувавши таке частування ваші гості будуть ще довго заходити до вас на вогник. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Barpi Chicken Hearts Dog Snack 100g
450 г.
Onion
1 шт.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
1 ст. л.
JS Teriyaki Sauce 200ml
150 мл.
Eco Powder Ginger
1 ч. л.
Sesame
1-2 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Курячі сердечка ретельно промити і занурити на 20-30 хвилин в молоко. Вийняти, обсушити, посипати крохмалем.
02
Цибулю нарізати шматочками близько 20 мм. Розігріти 1-2 ст. ложки олії, підрум'янити цибулю.
03
Викласти в сковороду сердечка, трохи додати вогню, смажити до зміни кольору сердечок.
04
Вийняти цибулю, залити соус теріякі, додати імбир, тушкувати на слабкому вогні до готовності сердечок і загустіння соусу, приблизно півгодини або більше.
05
Якщо немає готового соусу теріякі його можна приготувати: обсмажені сердечка залити 2-3 ст. ложками соєвого соусу, стільки ж води, перемішати з 1 ст. ложкою цукру і дати соусу загуснути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores