Салат "Венеція" - Image

Салат "Венеція"

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

До складу цієї страви входять нестандартні інгредієнти, але за смаковими відчуттями салат виходить просто незвичайним. Чорнослив надає йому особливо насичений смак. Салат може здатися трохи важким через те, що в ньому використовується майонез. Але без нього не можна обійтися, тому що він виступає сполучною речовиною. Затяті противники майонезів можуть приготувати домашній майонез. Порядок шарів можна змінювати, але починати потрібно з чорносливу, а закінчувати свіжими зеленими огірками. Для більшого зовнішнього ефекту салат «Венеція» подають, як одне велике блюдо, але можна приготувати і порційно в прозорих невеликих креманках або фужерах.

Ingredients

Куряча грудка

400 г.

Печериці

300 г.

Чорнослив

200 г.

Сир

200 г.

Картопля

3 шт.

Яйця

3 шт.

Огірок

1 шт.

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Курячі грудки відварити в підсоленій воді до повної готовності. Відварити яйця і картоплю в мундирі.

02

Чорнослив залити хвилин на 15 окропом. Гриби ретельно вимити і обсмажити на сковороді до готовності.

03

Першим шаром викласти нарізаний чорнослив. Наступним шаром - курячу грудку. Змастити майонезом.

04

Очистити і нарізати остиглу картоплю кубиками, викласти наступним шаром. Знову промазати майонезом. Потім викласти смажені гриби.

05

Натерти яйця на тертці і викласти наступним шаром. Промазати майонезом.

06

Сир натерти на крупній тертці і викласти наступним шаром.

07

Зверху прикрасити часточками свіжого огірка.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min