Роли кадзарі "Вишня" - Image

Роли кадзарі "Вишня"

Number of servings: 1Cooking time: 55 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Роли кадзарі "Вишня" - це не тільки корисна, поживна, смачна і дієтична страва, але це ще й дуже красива і естетична страва. Справа в тому, що кадзарі - це роли з певним малюнком на зрізі. Приготувавши цю страву в домашніх умовах, ви створите красивий і досить ефектний кулінарний шедевр. У нашому рецепті ми будемо використовувати слабосолену форель. Форель у нас буде виконувати роль вишеньок, так як вона має рожевий колір, а салат буде виглядати, як гілочки з листям. На виході ми отримаємо незвичайну страву. Її можна також подавати і в складі асорті з суші. Буде дуже незвично і цікаво їсти роли з різними малюночками.

Ingredients for the recipe

Round Grain Rice
47.90 - 60.60

Round Grain Rice

per 1 kg

Ingredients

Round Grain Rice

60 г.

Slightly Salted Fillet Trout 100g

30 г.

Katana Dried Seaweed Nori 5 Sheets

1 шт.

Lollo Bionda Green Salad

40 г.

Lemon

1 шт.

Akura Rice Vinegar 200ml

15 г.

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

3 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

3 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно приготувати рис. Для цього ретельно промити рис в холодній воді, змінюючи воду, поки вона не стане прозорою, потім відкинути його на сито та залишити на годину. Потім покласти рис в глибоку кастрюлю та залити водою. Води повинно бути на 1/5 більше ніж рису. Кастрюля повинна бути заповнена водою не більше, ніж на третину. Після цього накрити кастрюлю кришкою, поставити на середній вогонь та довести до кипіння - на це буде потрібно близько 5 хвилин. Потім зменшити вогонь до мінімуму та варити рис при слабкому кипінні 10 хвилин, поки він не вбере всю воду. Зняти кастрюлю з воогню та дати постояти, не відкриваючи кришку, 15 хвилин. В мірній чашці з'єднати столову ложку рисового оцту, с цукром та морською сіллю та добре перемішати, щоб цукор та сіль розчинилися, потім підігріти. Пересипати рис в миску, побризкати маринадом та перемішати палочками. Перед приготуванням суші дати рису охолонути.

02

Рибу почистити та нарізати тонкими шматочками, лист норі розділити на 2 частини. Покласти половинку норі глянцевою стороною на макісу, змоченими в підкисленій воді (лимонним соком) руками брати порції рису та викладати спочатку тонкий плаский шар рису, а потім з трьох невеликих додаткових порцій рису сформувати 3 горбики.

03

Накрити рис другою половиною норі, повторюючи профіль поверхні рису. В центральні заглиблення покласти шматочки риби, а по краям зелень салату. Звернути рол - шматочки риби обернуться в норі, а листочки салату з'єднаються між собою. Зафіксувати рол макісою.

04

Бажано дати ролу кадзарі деякий час полежати, хвилин 15. Нарізати роли рекомендується легким рухом, без натискання, гострим, змоченим у воді ножем. Подавати роли з соєвим соусом та маринованим імбирем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min