Рагу з грибами і баклажанами - Image

Рагу з грибами і баклажанами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Свіжі соковиті овочі - це запорука прекрасного смаку всього блюда. Будь-які овочі, поєднувані між собою, тушковані зі спеціями, м'ясом, грибами - джерело вітамінів, клітковини і поживних корисних речовин. Печериці добре підходять для рагу, вони швидко готуються і додають приємний присмак страві. Вітаміни сильніше руйнуються на маленькому вогні, тому краще тушкувати овочі на сильному або середньому вогні, вчасно перемішуючи, щоб не підгоріли. Щоб рагу не вийшло занадто жирним і маслянистим, овочі перекладають у сотейник без масла і додають трохи води. Подають рагу, посипавши дрібно нарізаною зеленню.

Ingredients

Баклажани

2 шт.

Оливкова олія

20 мл.

Цибуля

2 шт.

Солодкий перець

1 шт.

Часник

3 зубчики

Кмин

1 ч. л.

Паприка

1 ч. л.

Перець чилі

1 шт.

Печериці

200 г.

Вода

100 мл.

Лимон

1 шт.

Кріп

2 ст. л.

Петрушка

2 ст. л.

Preparation steps

01

Баклажани і гриби нарізати кубиками. Цибулю, солодкий перець, часник, чилі дрібно нарізати. З лимона вичавити сік. Кріп і петрушку дрібно посікти.

02

Поперчити баклажани паприкою і залишити на 10 хвилин. Потім ретельно промити, щоб прибрати гіркоту. Готувати на пару 10 хвилин.

03

Розігріти масло в сковороді на середньому вогні. Тушкувати цибулю, солодкий перець, часник, чилі, кмин 5 хвилин, до м'якості цибулі. Додати гриби і баклажан, тушкувати ще 10 хвилин.

04

Змішати воду і лимонний сік в однорідну масу. Додати цю суміш в овочі разом з кропом і петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min