Пряна форель з огірком - Image

Пряна форель з огірком

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Страви з форелі по праву вважаються одними з найпопулярніших. Вони прекрасно доповнюють звичайне повсякденне меню і вдало прикрашають будь-яке святкове. Ніжне і смачне м'ясо форелі давно заслужило популярність у кухнях різних народів світу. Приготувати форель можна найрізноманітнішими способами. Багато господинь віддають перевагу смаженню риби, як запропоновано і в даному рецепті. Спочатку шматочки риби маринують в суміші з йогурту і пряних трав, а потім швидко обсмажують в олії до золотистої скоринки. Подають форель на стіл гарячою з гарніром з огірків.

Ingredients for the recipe

Chilled Norwegian Trout Fillet
950.00

Chilled Norwegian Trout Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chilled Norwegian Trout Fillet

800 г.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

100 мл.

Garlic

2 шт.

Ginger

40 г.

Spice Cumin Ground

1 ч. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл.

Now Foods Cayenne Pepper 500mg 100 capsules

0,2 ч. л.

Akura Rice Vinegar 200ml

2 ст. л.

Pickled Cucumbers

2 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Cilantro 70g

0,5 пучка

Preparation steps

01

Кінзу подрібнити, імбир очистити і дрібно нарізати. Половину подрібненого імбиру змішати з кінзою в мисці, додати в миску йогурт, кумин і каєнський перець.

02

Рибу покласти в маринад в мисці. Необхідно маринувати рибу одну ніч.

03

Огірки нарізати соломкою, змішати огірки з імбиром, який залишився, додати в цю суміш оцет і кінзу. Додати перець за смаком.

04

Витягнути рибу з маринаду, розігріти сковороду-гриль, змастити олією, викласти рибу на сковороду, обсмажити з обох сторін протягом 6 хвилин.

05

При подачі викласти рибу з гарніром з огірків.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min