Пончики з повидлом - Image

Пончики з повидлом

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Напевно немає таких людей, які не любили б пончики. Пончики - це прекрасний десерт. М'яке, ніжне, пористе дріжджове тісто в хрусткій масляній золотистій скоринці, а всередині густе солодке повидло. Ці смачні пустуни не можуть не спокусити жодного противника калорійної їжі. Можна, звичайно, піти на хитрість і вимокати потім готові пончики паперовим рушником. Таким чином, ви зможете не переживати за свою фігуру, так як рушник забере на себе весь зайвий жир. До речі, не сподівайтеся, що ви відкараскаєтеся декількома порціями пончиків. Вам прийдеться їх пекти дуже багато, тому що ваша родина буде в екстазі від цих маленьких кругленьких пустунів.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

3 ст.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1 ст.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Homemade Butter

50 г.

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g

50 г.

Salt Egypt

1/2 ч. л.

Aro Apricot Jam

1/2 ст.

Aro Powdered Sugar 250g

2 ст. л.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

100 - 150 мл.

Preparation steps

01

Дріжджі розвести в теплому молоці. Додати цукор, розтоплене, але не гаряче вершкове масло. Вбити яйце, висипати борошно і сіль. Замісити м'яке, еластичне тісто.

02

Тісто для пончиків розкачати в пласт, товщиною не більше 1 см. Склянкою видавити кружечки. На один кружечок викласти варення або повидло, накрити другим кружечком. Краї ретельно защипнути.

03

Пончики накрити рушником і дати підійти протягом 30 хвилин.

04

Смажити пончики на розігрітій рослинній олії до золотистого кольору з двох сторін.

05

Пончики трохи остудити, посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min