
Пиріг із ананасом та ківі на лимонаді
Як тільки кулінари не намагаються урізноманітнити страви. Вони щоразу додають щось нове, прибирають старе. Нехай це буде навіть якась незначна дрібниця, але в кінцевому підсумку смак зовсім змінюється. Так можна сказати і про пиріг на лимонаді. Якщо додати цей сироп в тісто, по виходить зовсім новий незвичайний смак. До слова, лимонад ви можете взяти будь-який, від його смаку і залежатиме смак всього тіста. Якщо виходити з того, що в пиріг додаються ананаси і ківі, то можна брати і такого ж смаку лимонад. Ви отримаєте дуже легкий штрейзель за короткий час. А крім того і збагатитеся корисними вітамінами, які є у фруктах.
Ingredients
Лимонад
1 ст.
Олія
1 ст.
Цукор
2,5 ст.
Яйця
4 шт.
Борошно
3 ст.
Розпушувач
30 г.
Мак
3 ст. л.
Ананас
1 бан.
Ківі
6 шт.
Масло вершкове
100 г.
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром до пишної маси. Додати склянку олії і лимонад, трохи збити.
02
2 склянки борошна просіяти з розпушувачем і додати в яєчну суміш. Далі додати мак.
03
Деко застелити папером, вилити тісто і розрівняти лопаткою. Поверх викласти очищені фрукти.
04
Для штрейзеля (пиріг або десерт з крихтою із пісочного тіста) 100 г. вершкового масла, 0,5 склянки цукру і 1 склянки борошна перетерти руками в крихту, засипати поверх фруктів.
05
Поставити в розігріту до 180°С духовку на 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores