
Печиво з мигдалем, корицею та імбиром
Рецепт сподобається всім, хто любить мигдаль і мигдалеву випічку. За запропонованим рецептом виходить печива приблизно 45 штук. Тому пропонується очистити від шкірки саме 45 горіхів. Вони потрібні для прикраси: горішки вдавлюються в кожний коржик, сформований із тіста. Мигдаль можна замінити волоськими горіхами або фундуком. Щоб надлишок прянощів: меленого імбиру і кориці не перебивав смак мигдалю, не перестарайтеся з їх додаванням у випічку. Не перетримуйте печиво в духовці, інакше воно стане твердим і буде кришитися. Пісочне печиво з мигдалем, корицею і імбиром вийде ароматним, ніжним, розсипчастим і хрустким.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Almond
100 г.
Spice Ground Ginger
1 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
7 Flour 1kg
400 г.
Preparation steps
01
Близько 45 горіхів залити окропом. Залишити на 10 хвилин.
02
Далі мигдаль очистити від шкірки.
03
Решту мигдаля подрібнити в блендері.
04
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
05
У масу додати яйця і перемішати. Потім додати корицю, імбир, подрібнені горіхи і перемішати.
06
Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.
07
На деко, застелене папером для випічки, викласти сформовані з тіста коржі.
08
У кожен коржик втиснути горішок.Поставити в розігріту до 150°C духовку і випікати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores