
Печиво "Каштани"
Печиво "Каштани" - оригінальний, цікавий рецепт, за яким виходить смачне, що тане в роті, ніжне пісочне печиво. Із запропонованої кількості інгредієнтів у Вас вийде приблизно 40 штук: продуктів йде невелика кількість, а печива виходить досить багато. Зверніть увагу на те, що в рецепті використовуються відварні жовтки. На останньому етапі приготування замість подрібнених горіхів готове печиво за бажанням можна обваляти в присипці з вафельних коржів, натерши їх на дрібну тертку. Можна застосувати і кокосову стружку. Приготуйте суперпісочні "Каштани", порадуйте близьких домашньою випічкою, ще раз здивувавши їх своїми кулінарними здібностями.
Ingredients
Вершкове масло
250 г.
Яєчні жовтки (варені)
6 шт.
Сметана
3 ст. л.
Цукор
250 г.
Ванільний цукор
2 ч. л.
Розпушувач
2 ч. л.
Борошно
250 г.
Фундук
150 г.
Молоко
5 ст. л.
Какао
3 ст. л.
Preparation steps
01
Варені яєчні жовтки розтерти з маслом (200 г.).
02
Додати сметану і перемішати.
03
Додати цукор (50 г.) і ванільний цукор, перемішати.
04
Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
05
Сформувати з тіста невеликі коржики.
06
У центр кожного коржика покласти горіх.
07
Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.
08
Деко застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку. Випікати при температурі 180°C протягом 25 хвилин.
09
Для приготування глазурі масло (50 г.), цукор (200 г.), какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.
10
Решту горіхів подрібнити.
11
Готове печиво вмочити в теплу глазур.
12
Потім обваляти в горіхах.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores