
Вівсяна галета з вишнею
Вівсяна галета з вишнею - це прекрасний вітамінний сніданок у французькому стилі. Готується вона без яєць і молочних продуктів, тому особливо доречна під час посту. Галета являє собою відкритий пиріг із фруктовою начинкою. Замість вишні для начинки можна використовувати будь-які сезонні або заморожені ягоди і фрукти: сливу, малину, смородину, груші, яблука і т.д. Замість рікоти в тісто додають протертий сир. Щоб пиріг був солодший, можна додати пару столових ложок цукру або підсолодити вишню. Легка пісна вівсяна галета з вишнею - блюдо, яке підходить всім любителям солодкого, що стежать за своєю фігурою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oat Flakes
90 г.
7 Flour 1kg
90 г.
Dried Cherries
550 г.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
100 г.
Zarog Kefir 2.5% 870g
50 г.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
10 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
10 г.
Preparation steps
01
Відправити пластівці в подрібнювач. Пересипати в миску, додати борошно. Додати рікоту. Перемішати в крихту. Додати кефір.
02
Замicити тісто, накрити плівкою на 30 хвилин.
03
Вимити вишню і видалити кісточки. Посипати цукром і крохмалем, перемішати.
04
Пергамент посипати невеликою кількістю борошна. Розкачати тісто шириною приблизно, 0,3 см, відразу на пергаменті. Посипати коричневим цукром.
05
Ближче до центру викласти вишню, залишаючи місце для загибів. Приблизно 4 -5 см. По центру викласти вишню, залишаючи місце для загинів. Защипнути края.
06
Відправити в розігріту духовку до 180°C градусів. Випікати 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores