Вівсяна галета з вишнею - Image

Вівсяна галета з вишнею

Number of servings: 5Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Вівсяна галета з вишнею - це прекрасний вітамінний сніданок у французькому стилі. Готується вона без яєць і молочних продуктів, тому особливо доречна під час посту. Галета являє собою відкритий пиріг із фруктовою начинкою. Замість вишні для начинки можна використовувати будь-які сезонні або заморожені ягоди і фрукти: сливу, малину, смородину, груші, яблука і т.д. Замість рікоти в тісто додають протертий сир. Щоб пиріг був солодший, можна додати пару столових ложок цукру або підсолодити вишню. Легка пісна вівсяна галета з вишнею - блюдо, яке підходить всім любителям солодкого, що стежать за своєю фігурою.

Ingredients for the recipe

Oat Flakes
22.00 - 31.60

Oat Flakes

per 1 kg

Ingredients

Oat Flakes

90 г.

7 Flour 1kg

90 г.

Dried Cherries

550 г.

Sterilgarda Ricotta Cheese 250g

100 г.

Zarog Kefir 2.5% 870g

50 г.

Dr. Oetker Corn Starch 30g

10 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

10 г.

Preparation steps

01

Відправити пластівці в подрібнювач. Пересипати в миску, додати борошно. Додати рікоту. Перемішати в крихту. Додати кефір.

02

Замicити тісто, накрити плівкою на 30 хвилин.

03

Вимити вишню і видалити кісточки. Посипати цукром і крохмалем, перемішати.

04

Пергамент посипати невеликою кількістю борошна. Розкачати тісто шириною приблизно, 0,3 см, відразу на пергаменті. Посипати коричневим цукром.

05

Ближче до центру викласти вишню, залишаючи місце для загибів. Приблизно 4 -5 см. По центру викласти вишню, залишаючи місце для загинів. Защипнути края.

06

Відправити в розігріту духовку до 180°C градусів. Випікати 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min