
М'ясні стіжки
"Стіжки" з м'ясного фаршу - це цікаве поєднання м'ясних і овочевих продуктів в одній страві. Чарівний, дуже ситний варіант котлет, яким гарнір вже не буде потрібен. Стіжки - страва, досить проста у приготуванні. Вона являє собою м'ясний млинець, поверх якого викладені попередньо приготовані: крупно натерта картопля (імітує «стіг сіна»), яйця, цибуля і сир. Соковитість «сіну» додасть пасерована цибуля. За 7 хвилин до готовності, можна повторно посипати «стіжки» тертим сиром. Подавати стіжки потрібно гарячими з великою кількістю овочів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
1 кг.
Onion
2 шт.
Packed Potatoes
4 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Grana Padano 32% cheese
200 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю спасировати на соняшниковій олії. Картоплю натерти на крупній тертці, посолити, перемішати.
02
Яйця відварити, дрібно порізати, поперчити. Додати 1 ст. л. майонезу, перемішати. Сир натерти на крупній тертці.
03
Зробити з фаршу невеликі круглі коржики. Викласти на деко, змащене соняшниковою олією.
04
Зверху викласти шар обсмаженої цибулі. Потім шар відварених і порізаних яєць.
05
На яєчний шар покласти натерту картоплю. Зверху шар натертого сиру. Полити майонезом.
06
Випікати в попередньо розігрітій до 180°C духовці 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores