
Морквяний торт із кремом на основі сиру філадельфія
1
Морква стала невід'ємним атрибутом в пирогах і тортах останнім часом. Можливо, це роблять для того, щоб торт набував нового незвичайного смаку. А можливо вся справа в величезній користі моркви. Адже ні в одному іншому продукті немає так багато каротину, який корисний для зору. А його потрібно берегти в будь-якому віці. якщо у вас А-вітамінна недостатність і вкрай важливо для вас в стравах наявність морквини, тоді морквяний торт - це те, що потрібно. Ви і вітамінами збагатитеся, і насолодитеся смачним солоденьким тортом. Крім того, в ньому є ще горіхи і багато інших корисних інгредієнтів. Такий торт можна і до святкового столу приготувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Walnut
200 г.
Carrots
350 г.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Auchan Ground Nutmeg 55g
0,5 ч. л.
Eco Cardamom 6g
0,5 ч. л.
Spice White Pepper Ground
0,25 ч. л.
Orange
1 шт.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
400 г.
Homemade Butter
100 г.
Philadelphia Cheese 500g
500 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
240 мл.
Auchan Powdered Sugar 200g
250 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Горіхи обсмажити на сухій сковороді, змішувати до появи горіхового запаху. Відразу ж, поки горіхи ще гарячі, додати до них 1 ст. л. вершкового масла, посолити, перемішати. Остудити, подрібнити в блендері.
02
Моркву натерти на крупній тертці. Для приготування сухої частини у великій мисці змішати борошно, спеції, цедру апельсина, розпушувач і какао. Всі інгредієнти ретельно перемішати.
03
Для приготування рідкої частини в мисці змішати яйця, цукор, рослинну олію і сік апельсина. Ретельно перемішати, дати настоятися, до повного розчинення цукру.
04
Духовку розігріти до 160°С. Змастити дві форми вершковим маслом, на дно викласти папір для випічки.
05
Обережно вмішати рідку суміш в суху, трохи перемішуючи. Додати в загальну суміш горіхи і моркву, перемішати. Тісто викласти у форми, випікати протягом 40 хвилин. За 5 хвилин до кінця приготування перевірити зубочисткою готовність, вона повинна бути сухою, без тіста.
06
Готові коржі остудити, розрізати навпіл. У мисці збити вершкове масло з цукровою пудрою, додати сир філадельфія і перемішати до однорідної маси.
07
Додати в крем коньяк, ще раз ретельно перемішати, змастити отриманим кремом кожен корж, накладаючи один на один.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores