Молочні булочки - Image

Молочні булочки

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Багато хто з нас дуже сильно любить здобу. Але на стільки рідко ми її робимо. І в цьому полягає головна помилка господинь. Ми пропонуємо вашій увазі рецепт молочних булочок. Адже жодні витрати часу і сил не варті того задоволення, яке ви відчуєте, коли сядете, щоб розслабитися від повсякденних турбот з чашкою гарячого чаю в руках і м'якою, ароматною булочкою, ще теплою, практично тільки з духовки. Розламнете в тиші цю булочку і вдихнете її такий теплий, домашній аромат. Вмокнете булочку в домашнє варення, зробите ковток гарячого чаю і насолодитеся моментом сьогодення. Сподобалося? Тоді швидше біжіть на кухню і приготуйте молочні булочки!

Ingredients for the recipe

Novus Wheat Tlour Top Grade 1kg
24.99

Novus Wheat Tlour Top Grade 1kg

1 kg

Ingredients

Novus Wheat Tlour Top Grade 1kg

300 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

4 г.

Homemade Butter

35 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

20 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Preparation steps

01

Змішати борошно з дріжджами і сіллю.

02

Розтопити масло.

03

Додати до масла молоко, цукор, яйце. Розмішати.

04

Поступово додати борошно.

05

Замісити тісто. Вимішувати 7 хвилин. Покласти тісто в глибокий посуд, змащений олією. Затягнути харчовою плівкою і поставити в тепле місце для підходу на 1,5 години.

06

Зроблене тісто розділити на 6 частин. З кожної сформувати довгасту булочку. Покласти булочки на деко, вистелене папером для випічки, накрити рушником і залишити підходити 15 хвилин.

07

Потім гострим ножем зробити на булочках надрізи. Випікати при 170°C 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min