М'ясні "ватрушки" - Image

М'ясні "ватрушки"

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Такого ви ще не пробували!.. Ватрушки, але не прості, а... незвичайні. Заміняємо тісто м'ясним фаршем. М'ясна ватрушка, приготована по нашому рецепту припаде до смаку навіть самому вимогливому гурману, підкорить не одне чоловіче серце . А якщо ви намалюєте кетчупом очки і рот - ваш малюк із задоволенням з'їсть це блюдо і попросить добавку. Наші ватрушки випікаються в духовці, що підвищує їх поживну і дієтичну цінність. Це дуже важливо для дітей і літніх людей. Якщо чекаєте в гості свекруху - обов'язково приготуйте наші ватрушки. Таке частування не залишить байдужою навіть саму примхливу свекруху. Насолоджуйтеся!

Ingredients for the recipe

Minced Pork
167.90 - 240.50

Minced Pork

per 1 kg

Ingredients

Minced Pork

500 г.

Starokozavchiy Syr Plus Smoked Processed Sausage Cheese 50%

150 г.

Cottage Cheese 9%

300 г.

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

100 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Auchan Vitamin Bunch 75g

1 пучок

Preparation steps

01

Викласти м'ясний фарш в миску і додати до нього яйце. Потім посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.

02

Сир натерти на середній терці і додати його до фаршу. Знову добре перемішати.

03

В окремій мисці кисломолочний сир змішати з плавленим сиром, який натерти на крупній терці.

04

Фарш розділити на 5 рівних частин. Потім кожну частину сформувати коржиком із заглибленням посередині.

05

В ці заглиблення викласти масу з сиру та кисломолчного сиру.

06

Викласти "ватрушки" на деко і поставити в духовку, розігріту до 180°С. Випікати протягом 40 хвилин.

07

Потім вийняти "ватрушки" з духовки і подавати, посипавши зверху порізаною зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min