Лазанья із лососем та шпинатом - Image

Лазанья із лососем та шпинатом

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Лазанья - досить популярна страва в нашій країні, та й у інших теж. Мабуть, це викликано тим, що її готувати досить просто і швидко. Ось і існує зараз дуже багато різних рецептів, з різними інгредієнтами. Є лазаньї солодкі і не дуже. Як наприклад, з лососем і шпинатом. Якщо врахувати, що риба - це досить дієтичний продукт, в якому в основному багато білка. А шпинат - це взагалі трава, насичена вітамінами А, С, Е і різними мікроелементами, то можна сказати, що лазанья така виходить досить малокалорійною. Але при цьому лосось робить її досить смачною і соковитою, що дуже важливо для такої страви. Ну а шпинат збагачує наш організм залізом і магнієм.

Ingredients for the recipe

Salmon Fillet №2
614.30 - 695.20

Salmon Fillet №2

per 1 kg

Ingredients

Salmon Fillet №2

300 г.

Spinach Bunch100g

250 г.

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

150 г.

Auchan Gluten Free Lasagna Pasta 500g

10 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

900 мл.

Homemade Butter

120 г.

Spice Nutmeg Ground

3 г.

Preparation steps

01

Філе лосося нарізати тонкими пластинами. Твердий сир натерти на дрібній тертці. Шпинат промити.

02

Приготувати соус бешамель. Для цього в кастрюлі, на маленькому вогні, розтопити вершкове масло. Всипати борошно та перемішати, продовжуючи нагрівати масляно-борошняну суміш. Невеликими порціями влити 300 мл. холодного молока, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. Перемішати соус до однорідності. Потрохи влити молоко, що залишилося та добре перемішати. Довести соус до кипіння, постійно помішуючи, та проварити 5 хвилин на слабкому вогні. Приправити «Бешамель» сіллю, перцем та мускатним горіхом, за смаком. Покласти шматочок вершкового масла (30 г.), перемішати та накрити кастрюлю кришкою.

03

В жароміцну нероз'ємну форму викласти кілька листів лазаньї. Зверху на них філе лосося, соус та твердий сир; потім знову листи, шпинат, соус та твердий сир. Викласти так кілька шарів. Верхній шар залити соусом, що залишився та посипати сиром. Запікати у розігрітій до 180°С духовці до золотистого кольору, 40 хвилин. Лазанью трохи охолодити, розділити на порції та подати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min