
Курячі грудки в кмині з кисло-солодкою червоною капустою
М'ясо курки - саме дієтичне з усіх видів м'яса. Біле м'ясо курячих грудок вважається найкориснішим, оскільки за мінімальним змістом холестерину воно поступається тільки рибі. Готувати курячі грудки порівняно просто і швидко. Страви з них вкрай різноманітні: куряче філе смажать, варять, тушкують, запікають, фарширують. Курячі грудки в кмині в поєднанні з кисло-солодкою червоною капустою - блюдо, яке міцно увійде в раціон Вашої родини, вносячи різноманітність у щоденне меню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carmencita Ground Cumin Seeds 47g
1 ч. л.
Spices Black Salt
0,5 ч. л.
Chicken Breast
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Chilled Bacon
1 шт.
Red Cabbage
600 г.
Shallots 250g
2 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
100 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
2,5 ст. л.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
за смаком
Preparation steps
01
Натерти м'ясо насінням кмину, половиною спецій і в кінці сіллю і перцем.
02
Поставити сковороду на середній вогонь, розігріти. Викласти на сковороду нарізаний бекон, обсмажити до хрусткої скоринки.
03
Після, перекласти бекон на тарілку. У цю ж сковороду викласти курку, обсмажити з кожного боку по 5 хвилин до готовності. Викласти зі сковороди на тарілку, загорнути м'ясо у фольгу.
04
У сковороду після м'яса додати нашатковану капусту, подрібнену цибулю-шалот, влити бульйон і оцет, додати цукор і другу половину спецій, які залишилися. Смажити 6 хвилин, рідина повинна випаруватися, а капуста стати трохи м'якою, але при цьому зберегти хрустку скоринку. Додати бекон, посолити і поперчити за смаком.
05
При подачі нарізати курку шматочками, викласти на тарілку, викласти поруч капусту, прикрасити зеленою цибулею, можна також подати як гарнір картопляне пюре.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores