Куряче філе з яблуками - Image

Куряче філе з яблуками

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Куряче філе з яблуками дуже проста, і в той же час, оригінальна смачна страва. Запечене в духовці куряче м'ясо часто зустрічається в багатьох кулінарних рецептах, але нерідко після приготування воно стає сухим. У нашому ж випадку завдяки яблукам куряче філе виходить дуже соковитим з солодкуватим присмаком, а молочна суміш робить страву ще більш ніжною і ароматною. Для приготування даного рецепту бажано використовувати яблука твердих сортів з яскраво вираженим кисло-солодким смаком. Блюдо найчастіше подається на вечерю, а також прекрасно підійде для святкового столу.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

1 шт.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

2 шт.

Onion

0,5 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл.

Pink Tomato in Packing

1 шт.

Garlic

1 зубчик

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Eco Turmeric 20g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе і попередньо очищені яблука нарізати однаковими за розміром шматочками. Цибулю дрібно порізати.

02

Сковорідку змастити соняшниковою олією, викласти цибулю та філе.

03

Обсмажити на невеликому вогні 5 хвилин до рум'яності. Додати яблука і обсмажувати ще 3 хвилини.

04

Для заправки часник і помідор натерти на тертці, додати молоко, спеції та сіль, ретельно перемішати.

05

Куряче філе з яблуками і цибулею викласти у форму для запікання. Залити молочною сумішшю.

06

Запікати в духовці 10 хвилин при температурі 170°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min