Кукурудзяно-лимонне печиво - Image

Кукурудзяно-лимонне печиво

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Давайте приготуємо неймовірно смачні кондитерські ласощі "Кукурудзяно-лимонне печиво". Користь такого печива безцінна, оскільки одним з інгредієнтів, який входить до складу цього рецепту, є популярний дієтичний продукт - кукурудзяна крупа. Вона має багато корисних і цілющих якостей. Мука з цієї крупи високо ціниться пекарями, а завдяки своїм поживним властивостям вона отримала поширення в дієтології. Поліпшить смак цієї випічки не менш корисний цитрусовий плід - лимон. Тепер, важливо правильно приготувати цю солодку страву. Використовуйте наш рецепт, і не пошкодуєте, що обрали саме його!

Ingredients

Вершкове масло

100 г.

Борошно

150 г.

Лимон

2 шт.

Цукор

100 г.

Кукурудзяна крупа

3 ст. л.

Ванілін

0,5 ч. л.

Розпушувач

1,5 ч. л.

Сіль

щіпка

Яйце

1 шт.

Preparation steps

01

У кофемолці подрібнити кукурудзяну крупу.

02

Розм'якшене масло перетерти з цукром, додати яйце, ваніль, і продовжувати збивати до повного розчинення цукру.

03

В отриману суміш підсипати цедру лимона. (знімати цедру краще за допомогою дрібної терки). Збити ще раз.

04

В окремій мисці змішати борошно, подрібнену кукурудзяну крупу, розпушувач і сіль.

05

Обидві маси з'єднати і перемішувати, до отримання однорідності.

06

З отриманого тіста сформувати руками кульки, викласти на деко і трохи приплюснути. Печиво вийде у вигляді коржиків.

07

Розігріти духовку до 180°C градусів. Поставити випікати на 20 мин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кукурудзяно-лимонне печиво – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua