
Коурма лагман
Якщо ви надумали що-небудь приготувати з м'ясом, тоді навіть не варто довго думати. Відразу приступайте до приготування коурми. Коурма - це обсмажене і залите розтопленим жиром м'ясо (зазвичай телятина). Раніше, коли не було холодильників, таким чином намагалися зберегти м'ясо як можна довше. Зараз же прогрес не стоїть на місці, але рецепт страви залишився, і сьогодні ми пропонуємо вам рецепт страви коурми з локшиною і овочами. Як не дивно, але готувати цю страву досить швидко, а виходить вона ситною і калорійною. Вона цілком зійде як повноцінна страва, оскільки тут є і гарнір, і овочі. А ще у нього дуже насичений смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steak Meat
75 г.
Pink Tomato in Packing
30 г.
Carrots
30 г.
Onion
30 г.
Garlic
5 г.
Meat broth Big spoon 10g
50 г.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Локшину відварити, висушити. Підсмажити 5 хвилин.
02
Телятину відварити, нарізати тонкими скибочками. Посолити, поперчити.
03
Цибулю, моркву, помідори очистити, нарізати скибочками. Змішати з м'ясом. Тушкувати 15 хвилин.
04
Локшину змішати з м'ясом і овочами. Залити м'ясним бульйоном, додати різаний часник, тушкувати 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores