Котлети з креветок - Image

Котлети з креветок

Number of servings: 15Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Морепродукти - основний компонент в кулінарії японців. Їх можна зустріти в сирому, смаженому і вареному вигляді. Креветочні котлети є традиційною стравою японської кухні. Користь вживання креветок дуже велика. М'ясо креветок є зразком здорової їжі, воно корисне як дорослим, так і дітям. Вживання страв з креветок покращує імунітет, знижує простудні захворювання та захворювання органів дихання, позбавляє від алергії. Креветки покращують стан волосся, нігтів і шкіри. В якості гарніру до котлет з креветок найкраще подавати рис.

Ingredients for the recipe

Shrimps 90/120
469.40 - 504.70

Shrimps 90/120

per 1 kg

Ingredients

Shrimps 90/120

20 шт.

Crispy Fish Fillet

500 г.

Homemade Butter

100 г.

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

100 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Oat Flakes

50 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

50 мл.

Eco Ground Nutmeg

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Sesame

за смаком

Preparation steps

01

Розтопити вершкове масло, додати очищені креветки, обсмажити на слабкому вогні 2 хвилини. Креветки вийняти, масло заморозити в морозилці.

02

Хліб замочити в молоці. Рибне філе і хліб пропустити через м'ясорубку. Посолити. Креветки подрібнити, перемішати рибний і креветочний фарш з хлібом і яйцем. Додати перець і мускатний горіх.

03

Креветочне масло натерти на крупній тертці і додати у фарш. Перемішати фарш, зліпити невеликі котлетки. Обваляти їх у вівсяних пластівцях і кунжуті. Обсмажити до хрусткої скоринки на соняшниковій олії.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min