Ковбаски з яловичини "Черкаські" - Image

Ковбаски з яловичини "Черкаські"

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Що може бути краще старих добрих і перевірених рецептів страв? Тільки хіба що, якщо рецепт страви трохи вдосконалений. Більше того, адже, готуються наші ковбаски з яловичини без додавання сала і жиру, і тому виходять вони як для ковбаси достатньо некалорійними. Що підійде для тих, хто сидить на дієті і стежить за своєю фігурою. Цей факт не може не порадувати вас. І такі ковбаски дуже порадують ваших рідних. Адже це набагато краще, ніж купувати готову ковбасу - адже, тут ви впевнені в якості та свіжості вашої продукції. А готуються ковбаски з яловичини "Черкаські" не довго і дуже легко, що теж важливо в умовах гострої нестачі часу.

Ingredients for the recipe

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
99.90

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

400 g

Ingredients

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

500 г.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

2 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

100 мл.

Nash sik Tomato juice 950ml

1,5 ст.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Викласти фарш в миску, влити в миску молоко, додати яйце, сіль і перець за смаком. Змішати.

02

Почистити цибулю, дрібно нарізати, викласти на сковороду з рослинною олією, підсмажити. Після, додати цибулю до фаршу. Ретельно змішати.

03

З фаршу сформувати ковбаски розміром 10-15 см. в довжину. Обваляти кожну ковбаску в борошні, викласти на розігріту сковороду. Смажити з кожного боку, до золотистої скоринки.

04

Вилити в сковороду томатний сік, зменшити вогонь, тушкувати при закритій кришці 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min