Італійське печиво з лісовим горіхом - Image

Італійське печиво з лісовим горіхом

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо вам в якості десерту сьогодні приготувати це чудове печиво. Італійське печиво з лісовим горіхом виходить розсипчасте і м'яке, ламке і хрустке. Таке прекрасне печиво підходить до всього: і до кави, і до какао, і до молока, і до десертного вина. З мінімального набору продуктів ви зможете приготувати таке вишукане печиво, яким буде дуже приємно похвалитися перед друзями. Не кажучи вже про задоволення, яке будуть отримувати ваші члени сім'ї при довгих сімейних зимових чаюваннях. Таке печиво володіє ще однією перевагою - його дуже швидко і легко готувати. Тому рекомендуємо якомога швидше приступити до його приготування.

Ingredients

Лісові горіхи

400 г.

Цукор

350 г.

Яєчні білки

4 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Лісові горіхи очистити і скласти їх в чашку для блендера. Туди ж насипати цукор.

02

Перемолоти горіхи з цукром у блендері.

03

Яєчний білки посолити за смаком і збити в міцну піну.

04

Акуратно ввести збиті білки в цукрово-горіхову суміш.

05

Застелити деко пергаментним папером і викласти отримане тісто  порціями по одній ложці.

06

Деко поставити в розігріту до 180°C духовку і випікати протягом 25-30 хвилин.

07

Потім вийняти деко і дати печиву трохи охолонути. Потім акуратно зняти його на решітку і дати повністю охолонути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Італійське печиво з лісовим горіхом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua