
Яблука, запечені з сиром
Якщо Ви не любите яблуки, значить Ви просто не вмієте їх готувати. Адже запечені в духовці, вони набувають божественний, ні з чим незрівняний, аромат, стають м'якими і незвичайно соковитими. А якщо наповнити фруктові «кошички» ніжним і солодким сирно-яєчним кремом з родзинками, а також присипати пряною корицею, встояти перед таким вишуканим десертом і зовсім абсолютно неможливо. Якщо Ви не любите родзинки – не біда. Замініть їх сухофруктами (попередньо ошпареними окропом), ягодами або улюбленими горішками. Тільки уявіть, яке оригінальне, смачне і корисне частування Ви піднесете своїй дитині, яка, як і всі дітки, напевно не любить їсти кисломолочний сир в чистому його вигляді.
Ingredients
Яблука (тверді та великі)
4 шт.
Сир кисломолочний
250 г
Цукор
2 ст.л.
Ванільний цукор
1 ч.л.
Яйця
1 шт.
Родзинки (за бажанням)
0,5 склянки
Мелена кориця
за смаком
Preparation steps
01
Сир пропустіть через сито або розітріть блендером до пастоподібного стану.
02
Якщо ви будете використовувати родзинки, замочіть їх в окропі, і злийте воду, коли вони достатньо розбухнуть.
03
Яйце розітріть з цукром і ванільним цукром.
04
З'єднайте сир, яйце з цукром, родзинки.
05
Яблука розріжте навпіл (шкірку не знімайте), видаліть сердцевину, в середині зробіть глибоку виїмку.
06
Кожне яблуко наповніть начинкою з сиру, викладіть на противень або в форму, за бажанням посипте корицею.
07
Запікайте в духовці при 170°C приблизно 25 хвилин.
08
Готові яблука при подачі можна полити медом і посипати меленими горішками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores