Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" - Image

Конфітюр із гострого перцю "Еспелет"

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Взагалі конфітюр - це желеподібний харчовий продукт з рівномірно розподіленими в ньому цілими або подрібненими плодами. Його варять з додаванням цукру і желюючих речовин. Приготувати конфітюр із гострого перцю "Еспелет" зовсім не складно, хоча смак у нього, звичайно, дуже на любителя. Але якщо ви прихильник гострого - то цей конфітюр прийдется вам до душі. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відмінно підійде до будь-якого виду м'яса. Дуже смачно вийде якщо подавати його з сиром, з птицею, з м'ясом на грилі. Можна також змащувати ним курку або м'ясо перед тим, як відправити їх у духовку. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відрізняється дуже цікавим смаковим поєднанням. Рекомендуємо його спробувати!

Ingredients for the recipe

Kamis Sweet Red Pepper 20g
31.60

Kamis Sweet Red Pepper 20g

60 g

Ingredients

Kamis Sweet Red Pepper 20g

600 г.

Packed Red Hot Peppers

3 шт.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

200 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

50 г.

Akvulya Still Water 2l

1 ст. л.

Preparation steps

01

Вичавити сік із лимона. Додати до нього воду, цукор, довести до кипіння і варити, помішуючи, до розчинення цукру.

02

Перець очистити від насіння і нарізати на середні шматочки.

03

Додати масу до сиропу і варити 60 хвилин, помішуючи.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min