Піца - Image

Піца

1

Number of servings: 12Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Домашня піца - це завжди прекрасна вечеря з великою кількістю інгредієнтів. Щоб приготувати найсмачнішу домашню піцу, необхідно слідувати декільком правилам. Варто пам'ятати, що традиційно піцу подають гарячою, прямо з духовки. Щоб приготування тіста не перетворилось на кухонний кошмар, просто змастіть руки олією, тоді тісто не буде липнути і його приготування здасться легким. До піцци зазвичай подається сухе вино - біле, наприклад, більше підійде до піци з рибою, курячим м'ясом, шинкою і овочами, а червоне - до піци з м'ясом, грибами і бобами.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

400 г.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

7 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

45 мл.

Salt Egypt

0.5 ч.л.

Vash Tsukor White Sugar 5kg

0.5 ч.л.

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Salami Extra Sausage

300 г.

Fresh Royal Champignons

300 г.

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

300 г.

Pink Tomato in Packing

300 г.

Onion

1 шт.

Salvest Ketchup 530g

150 г.

Parsley 70g

50 г.

Losada Gordal Green Olives

за смаком

Preparation steps

01

Просіяне борошно перемішати з сіллю і цукром. Зробити заглиблення для рідини і повільно влити дріжджі, заздалегідь розведені в теплій воді, додати рослинне масло. Добре вимішати тісто, що вийшло, до однорідної маси і поставити в тепле місце для бродіння на 40 хвилин (воно має збільшиться в об'ємі приблизно в 2 рази). Після, обім’яти тісто і дати йому підійти ще раз.

02

Очищені гриби нарізати пластинками і злегка обсмажити на олії з кільцями цибулі.

03

Нарізати кружечками салямі, помідори (попередньо ошпарені і звільнені від шкірки) і натерти сир.

04

Коли тісто підійде, розкатати тонким шаром і викласти на змащене олією деко. Повинно вийти дві заготовки (для тих, хто полюбляє пишні піци, розкатати як один пласт).

05

Змастити тісто кетчупом. Зверху викласти шарами цибулю та гриби, салямі, помідори, посипати натертим сиром і зеленню, додати оливки.

06

Розігріти духовку до 180-200°C і випікати 30-40 хвилин до утворення золотистої скоринки.

07

Подавати на пласкій тарілці, попередньо порізавши на порції.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min