
Хліб з курагою і приправою
Наш звичний раціон немислимий без хліба. Тільки уявіть, одна третина населення нашої планети регулярно вживають в їжу хліб. Його випікають і прісним, і солодким. Їдять і холодним, і гарячим. Пропонований рецепт – тому підтвердження. Незрівнянний хліб. Ароматний, пряний, смачний. За формою нагадує дріжджовий лаваш. Обсмажене насіння кунжуту надають хлібу маслянистий горіховий аромат. А курага – кисло-солодкий смак, за що даний хліб можна вважати десертним. Курагу попередньо обдайте окропом. Приємний свіжий аромат хліб отримує завдяки індійській спеції карі. Випечений хліб наріжте великою соломкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan sesame seeds dried 100g
1 ст. л.
Auchan Canned Chickpea
400 г.
Garlic
1 зубчик
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Eco Ground Coriander
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
120 мл.
Auchan Green Onions Bundle 75g
4 стебла
Carmencita Curry 40g
0,5 ч. л.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
2 ст. л.
Uzbek Dried Apricots
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Сковороду розігріти. У зручній ємності змішати дрібно нарізану цибулю, подрібнену курагу, карі, просіяне борошно, розпушувач, цедру. Додати приправи за смаком. У центрі зробити заглиблення і влити 4 столові ложки питної води. Замісити тісто.
02
Розрізати тісто на шматки і розкачати кожен шматок в овал. Скропити оливковою олією, викласти на сковороду і обсмажити пласти по 2-3 хвилини з кожного боку. При необхідності додати олію.
03
Для приготування приправи обсмажити кунжут і перекласти в блендер. Додати нут, подрібнений часник, лимонний сік і коріандр. Збивати, одночасно додаючи оливкову олію, щоб вийшла кремова маса. Посолити і поперчити за смаком.
04
Хліб подавати разом із соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores