
Хінкалі з бараниною та свининою
У загальному уявленні хінкалі – начинка з м'ясного фаршу зі спеціями в борошняній оболонці. Хінкалі мають значний розмір і ліпляться у вигляді мішечків з безліччю складочок. Чим їх більше – тим смачніше. Усередині кожного мішечка – велика кількість фаршу і бульйон. Це й відрізняє хінкалі від всіма відомих пельменів. Цю ситню і самодостатню страву грузинської кухні за традицією їдять гарячею і виключно руками. При чому, правильно з'їсти хінкалі – ціла наука. Важливо, щоб бульйон не витік з оболонки. Для цього необхідно взяти хінкаль за хвостик, надкусити зверху шматочок тіста, висмоктавши весь сік. Потім додати в утворений отвір соус і з'їсти. Смачного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
500 г.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Lamb Rib
300 г.
Natural Chops Pork
200 г.
Meat broth Big spoon 10g
за смаком
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Pripravka ground red pepper 20g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Dill 70g
за смаком
Preparation steps
01
Зробити фарш із м'яса та цибулі, пропустивши суміш через м'ясорубку.
02
Влити в отриманий фарш м'ясний бульйон, додати спеції і дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішати.
03
У миску висипати борошно, зробити гірку, в центрі борошна ямку, в яку влити теплу воду, сюди ж розбити яйце, посолити. Замісити тісто. Накрити зверху рушником, залишити на 20-30 хвилин.
04
Розділити тісто на частини, кожну розкачати в тонкий лист, вирізати кружальця, на кожне викласти фарш, згорнути края тіста вгору, як мішечок.
05
Відварити хінкалі в підсоленій воді до моменту коли вони спливуть на поверхню води.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores