Хінкалі з бараниною та свининою - Image

Хінкалі з бараниною та свининою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

У загальному уявленні хінкалі – начинка з м'ясного фаршу зі спеціями в борошняній оболонці. Хінкалі мають значний розмір і ліпляться у вигляді мішечків з безліччю складочок. Чим їх більше – тим смачніше. Усередині кожного мішечка – велика кількість фаршу і бульйон. Це й відрізняє хінкалі від всіма відомих пельменів. Цю ситню і самодостатню страву грузинської кухні за традицією їдять гарячею і виключно руками. При чому, правильно з'їсти хінкалі – ціла наука. Важливо, щоб бульйон не витік з оболонки. Для цього необхідно взяти хінкаль за хвостик, надкусити зверху шматочок тіста, висмоктавши весь сік. Потім додати в утворений отвір соус і з'їсти. Смачного.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

500 г.

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Lamb Rib

300 г.

Natural Chops Pork

200 г.

Meat broth Big spoon 10g

за смаком

Packed Onion from 3kg

3 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Pripravka ground red pepper 20g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Dill 70g

за смаком

Preparation steps

01

Зробити фарш із м'яса та цибулі, пропустивши суміш через м'ясорубку.

02

Влити в отриманий фарш м'ясний бульйон, додати спеції і дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішати.

03

У миску висипати борошно, зробити гірку, в центрі борошна ямку, в яку влити теплу воду, сюди ж розбити яйце, посолити. Замісити тісто. Накрити зверху рушником, залишити на 20-30 хвилин.

04

Розділити тісто на частини, кожну розкачати в тонкий лист, вирізати кружальця, на кожне викласти фарш, згорнути края тіста вгору, як мішечок.

05

Відварити хінкалі в підсоленій воді до моменту коли вони спливуть на поверхню води.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min