Жаренка - Image

Жаренка

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

500 г.

Packed Potatoes

1 кг.

Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g

50 г.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Carrots

1 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

4 ст. л.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

1 ст. л.

Hutorok Rye Flour 900g

1 ст. л.

Homemade Butter

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.

02

Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.

03

Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.

04

Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.

05

Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min