Паштет французький із печінки (в мультиварці) - Image

Паштет французький із печінки (в мультиварці)

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Для приготування паштету з печінки вам підійде будь-яка печінка, чи то буде куряча або свинна - справа ваша. Найбільший плюс цього рецепту в тому, що страва готується в мультиварці. Це, по-перше, набагато корисніше, тому що мультиварка зберігає всі корисні компоненти кожного інгредієнта. По-друге, заощаджує ваш час тим, що приготувати сам рідкий фарш можна за короткий час, до того ж поки паштет готується в мультиварці, ви можете приготувати грінки до нього або ж просто відпочити. Особливий смак і аромат додає паштету часник і мускатний горіх. Вершки ж роблять його більш ніжним на смак, ну а яйця - більш ситним.

Ingredients

Печінка

700 г.

Яйця

4 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Вершкове масло

100 г.

Часник

1 зубчик

Вершки

300 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Мелений мускатний горіх

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Печінку очистити від плівок і жилок, нарізати шматочками. Додати масло. Подрібнити масу блендером або пропустити через м'ясорубку. Цибулю нарізати, додати часник, яйця і подрібнити блендером в кашу. З'єднати подрібнену печінку, цибулю, яйця, часник, вершки, сіль, перець за смаком, мелений мускатний горіх. Обережно перемішати рідкий фарш.

02

Форму мультиварки вистелити промасленим папером. Зверху викласти рідку масу.

03

Готувати паштет із печінки в мультиварці на режимі "випічка" 60 хвилин. Паштету дати постояти в мультиварці 20 хвилин (для того, щоб він тримав форму).За допомогою контейнера для варіння на пару обережно вийняти паштет з чаші мультиварки. Перевернути готовий паштет із печінки на блюдо і прикрасити зеленню.

04

Паштет із печінки можна обережно нарізати на шматочки, а можна намазати на бутерброд.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min